Excursii la cerere

       În inimile noastre bate oda aventurii și pentru că această dorință este nestăvilită, am ales sa te rupem de cotidian. Te crezi în stare să te cunoști îndeajuns încât, să poți pune piciorul altundeva decât pe asfalt? Atunci hai la munte! Îți oferim șansa să te vezi in pozele pe care probabil doar le-ai admirat până acum din fața unui monitor și nu credeai vreodată că vei ajunge acolo. Vrem sa îți adăugăm noi albume în familie și să îți creeăm o lume in care nu credeai vreodată că îl vei vedea pe tatăl tău pe tiroliană. Noi spunem DA.OSa le trăiești pe deplin prin propria aventură. Vrem să îți oferim și imagini dar mai presus de asta vrem să îți creeăm o lume plină de emotie.

         Elevii de astăzi vor fi turiștii de mâine! De ce să nu le arătăm pe viu locurile pe care le văd doar pe internet, în fotografii? Avem norocul ca între granițile sale, România să aibă toate formele de relief și putem profita de acest lucru în educarea tinerelor generații.

camping     Dorim să dezvoltăm în generația tânără spiritul de aventură și dorința de cunoaștere, conștientizarea valorii monumentelor naționale și plăcerea de a descoperi minunile țării lor! Cum altfel dacă nu prin organizarea de excursii școlare tematice?

     Fie că durează 1, 2 sau 3 zile, indiferent de zona geografică aleasă, de distanță, de tema propusă (excursie în natură sau vizitare de obiective turistice) putem personaliza oferta conform nevoilor și dorințelor tale.

         Fie că ești părinte, profesor sau elev, te invităm să ne ceri mai multe detalii cu privire la programul taberelor DAOS!

 

Copyright © 2013 Asociatia Turistica Daos. Design InfoTech