Tabere scolare

     Taberele DAOS sunt un proiect de suflet, făcut cu drag pentru micuții lupișori școlari. Alături de noi, copiii vor învăța să lucreze în echipă, vor participa la activități antrenante care să le dezvolte abilitățile (alpinism, tiroliană, tir cu arcul), la întreceri, vor fi instruiți în cadrul atelierelor practice (adăposturi în pădure, primul ajutor, zonă geografică, meteorologie), se vor destinde și vor învăța în cel mai plăcut mod cu putință: prin joacă!

     Prietenia va fi în spiritul taberelor DAOS, alături de aventură, spirit de competiție, dorință de cunoaștere și creativitate.

     Programul taberelor este unul deosebit, conceput special pentru a ajuta copiii să depășească sfera de confort creată în fața calculatorului. Drumețiile în natură, vizitarea obiectivelor turistice, jocurile, lucrările practice/atelierele, toate presupun implicarea maximă a fiecărui participant astfel încât la final să existe o acumulare bogată de abilități, aptitudini, cunoștințe și cel mai important, de amintiri minunate!

     Fie că ești părinte, profesor sau elev, te invităm să ne ceri mai multe detalii cu privire la programul taberelor DAOS!

Copyright © 2013 Asociatia Turistica Daos. Design InfoTech