Comunicat de presa

Written by Iacoboaie Iulian. Posted in Stiri

DAOS Adventure incepe inscrierile in prima scoala de educatie montana nonformala din Romania

    Organizatia non-guvernamentala isi propune sa dezvolte si sa promoveze cultura muntelui prin programe disponibile pe intregul parcurs al anului. DAOS Adventure, una din cele mai noi prezente din randul iubitorilor de munte, va porni din aceasta toamna o serie de programe de comunicare, promovare si consolidare a educatiei montane.

    Programele se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si sunt adaptate astfel incat sa se poata desfasura de-a lungul intregului an. “DAOS Adventure reuneste unii din cei mai experimentati si mai bine formati iubitori ai muntelui din Romania.

    Intelegem muntele si explorarea acestei bogatii naturale dincolo de ratiuni mediatice si comerciale si ne dorim sa consolidam aceasta comunitate formand si atragand persoane cu deschidere pentru cultura Montana si respect fata de munte”, declara Iulian Iacoboaie, presedinte al DAOS Adventure.

    Printre obiectivele organizatiei non-guvernamentale se numara crearea unor structuri de informare și educatie eco-turistica, promovarea patrimoniului natural al Romaniei și implicarea in managementul acestuia.

    Platforma DAOS va cuprinde activitati pentru toate categoriile de public, de la team building-uri la tabere scolare, excursii tematice si cursuri de scoala montana.

    De asemenea, DAOS lanseaza si un club montan in vederea unei consolidari cat mai puternice a comunitatii iubitorilor de munte. Bucuresti, 27 august 2014

Copyright © 2013 Asociatia Turistica Daos. Design InfoTech