Vino cu noi

Ai ajuns până aici, deci, ai făcut primul pas spre a te înscrie.

Ești o persoană sociabilă? Dacă da, ai făcut deja cel de al 2-lea pas.

La pasul 3, spune-ne cine ești completând formularul de mai jos și începe aventura.

* Despre școala montană    Programului aplicațiilor    Programul cursurilor

 

De ce Daos Adventure?

    1) Beneficiezi de cursuri GRATUITE în spirit nonformal, menite să-ți dezvolte cunoștințele teoretice și practice de supraviețuire, ecologie, turism de aventură, alpinism, psihologia performanței etc. Nonformal, educație outdoor, e-learning, creativitate și inovație, dialog deschis și interdisciplinaritate sunt doar câteva din cuvintele-cheie care definesc școala Daos ca entitate formatoare.

    2) Îți pregătim experiențe complexe în natură, în cadrul unor ture tematice gândite în așa fel încât să te poarte progresiv pe drumul inițiatic care te transformă treptat fizic și psihic în eroul nostru și în propriul tău erou.

    3) Faci parte dintr-o comunitate cu tradiție. Vei avea ocazia de a cunoaște membri celebri ai unei societăți autonome de temerari, aventurieri, oameni ai muntelui, călători cărora le șade întotdeauna cel mai bine cu drumul, ecologiști, fanatic de idealiști, cu o cultură aparte și un respect perpetuu pentru natură și oameni. Alpiniști renumiți, sportivi de performanță, ecologiști cunoscuți, cu povești care te fascinează și inspiră să îi urmezi și să le urmezi exemplul. Camarazi, prieteni uniți de același vis, care se regăsesc întotdeauna în jurul focului de tabără, în cântecul de chitară, în povești la înălțime sub cerul înstelat.

vino

    4) Te bucuri din plin de experiența voluntariatului, la un alt nivel. Milităm activ pentru transformarea modului în care omul zilelor noastre se raportează la natură, la cei din jur și la el însuși, de aceea ne dorim să dezvoltăm și să creștem o comunitate proactivă de voluntari. Te poți implica în proiecte ecologice, eco-turistice, culturale, de informare și educație outdoor, în organizarea și desfășurarea de expediții naționale și internaționale etc.

    5) Primești statutul de membru. Fie că dorești să urmezi stagiul de instructorat, sau ghid turistic, fie că ești nerăbdător și entuziast să faci parte din structurile "Asociației Turistice Daos", noi te susținem constant și iți oferim contextele cele mai potrivite pentru a te dezvolta personal și profesional, pentru a-ți pune în aplicare ideile și visele.

Copyright © 2013 Asociatia Turistica Daos. Design InfoTech